Niko nije ostao ravnodušan na Boatengovu golčinu na treningu

Još uvijek nije za staro gvožđe

Niko nije ostao ravnodušan na Boatengovu golčinu na treningu

S. Grebović

Kevin-Prince Boateng je zadnjeg dana zimskog prelaznog roka ove godine napustio Fiorentinu i otišao put Turske.

Bivši igrač Barcelone, Milana, Fiorentine, Herthe, Tottenhama i drugih, Kevin Prince Boateng, od januara ove godine nosi dres turskog velikana Besiktasa.

U dresu svog najnovijeg kluba postigao je dva pogotka na šest odigranih mečeva što je i više nego dobar učinak za igrača na njegovoj poziciji i u njegovim godinama.

Igrač iz Gane je u martu napunio 33 godine, ali i pored toga iz dana u dan pokazuje da nije za staro gvožđe i da i dalje itekako ima snage. Na treningu Besiktasa danas je postigao jedan spektakularan pogodak, kada je jednu ubačenu loptu primio petom, dočekao je na volej i maestralno pogodio.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, turska Superliga se nastavlja za vikend utakmicama 27. kola nakon korona pauze, a crno-bijeli će na svom terenu dočekati Antalyuspor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi