Da li će Velšanin nako samo jedne sezone napustiti Juventus?

Engleski trio želi Aarona Ramseyja

Aaron Ramsey je slomio srca navijača Arsenala pošto je odlučio odraditi svoj zadnju ugovor sa Topnicima i prošlog ljeta kao slobodan igrač preći u Juventus.

Dolazak u Juventus se, međutim, i nije pokazao kao najbolji izbor za Velšanina. Barem ne u njegovoj prvoj sezoni u Torinu.

A druge možda i ne bude, pošto se već neko vrijeme špekuliše o ozbiljnom interesu sa Ostrva za Ramseyja.

Prvo su se pojavile informacije da je za Ramseyja zaintersovan Tottenham, da bi se ubrzo u priču uključio i Manchester United.

Sada italijanski mediji pišu da je Chelsea među klubovima koji su kontaktirali Juve o mogućem transferu 29-godišnjeg veznjaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bez obzira na špekulacije o interesu premierligaša za Ramseyja, Velšanin je navodno sretan u Torinu, a pitanje je i da li je Juventus spreman odustati od Ramseyja nakon samo jedne sezone.

Inače, Ramsey ovih dana naporno radi ne bi li bio spreman za finale Kupa Italije protiv Napolija koje se igra u srijedu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.