Napadač je odlučio: Leipzig bez Wernera u Ligi prvaka!

Želi što prije u London

Napadač je odlučio: Leipzig bez Wernera u Ligi prvaka!

Početkom ovog mjeseca su stigle vijesti da je Chelsea "ukrao" Liverpoolovu metu, Timu Wernera.

Londonski Plavci su odlučili aktivirati Wernerovu otkupnu klauzulu u Leipzigu (oko 60 miliona eura) i sjajnog napadač dovesti u svoje redove.

Navodno transfer 24-godišnjaka još uvijek nije ozvaničen samo zbog toga što Chelsea, bez obzira na to što Werner nema nikakvih povreda, želi da napadač Leipziga prođe sve ljekarske preglede prije potpisa. To još uvijek nije moguće zbog situacije sa pandemijom koronavirusa.

Danas njemački Bild piše da Timo Werner neće biti u ekipi Leipziga za završnicu Lige prvaka, u augustu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno se Werner što prije želi pridružiti svom novom klubu, pa će to učiniti čim se okonča sezona Bundeslige i neće biti na raspolaganju Leipzigu u četvrtfinalu Lige prvaka.

Podsjetimo, Leipzig je u osmini finala Lige prvaka eliminisao Tottenham.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi