Teška povreda bh. defanzivca

Nihad Mujakić završio na štakama

Edmir Škorić

Hajduk je danas šokantno na praznom Poljudu poražen od Varaždina s 3:2.

Splićani su čak gubili i 3:0, na kraju barem malo oprali sramotu, pa dali dva gola i izgubili s nešto manje bolnim rezultatom, ali osim bodova, izgubili su još dvojicu važnih igrača.

Na zagrijavanju uoči utakmice povrijedio se Stefan Simić i za njega je sezona gotova, a potom i bh. štoper Nihad Mujakić.

On je bio izravni krivac za prvi gol gostiju, a nekadašnji stoper Sarajeva u 12. minuti se povrijedio, mada ga trener Igor Tudor nije izveo iz igre.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Tek se na poluvremenu trener Splićana odlučio na zamjenu, u igru je ušao Kristian Dimitrov, a nesretni Mujakić se pojavio na štakama.

Trenutno nije poznato koliko će Mujakić pauzirati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.