Frane Čirjak iz Zrinjskog u Hajduk?

Igor Musa koji vodi brigu o karijeri Zadranina razgovarao s Marijem Stanićem

Frane Čirjak iz Zrinjskog u Hajduk?

Frane Čirjak, nogometaš HŠK Zrinjski kojem je ovih dana istekao ugovor s mostarskim klubom mogao bi karijeru nastaviti u splitskom Hajduku, prenosi Hercegovina.info.

Igor Musa, bivša vedeta Hajduka i Zrinjskog, koji vodi brigu o karijeri 25-godišnjeg Zadranina je jučer navodno boravio u Splitu gdje se sastao s Marijem Stanićem savjetnikom za sportsku struku Hajduka.

"Istina je, bio sam u Splitu na sastanku sa Stanićem, no ne bih htio isticati koja je bila tema razgovora jer je takav dogovor bio između Stanića i mene" - kazao je Musa u kraćem telefonskom razgovoru. 

No kako je prenio Hercegovina.info, neslužbeno se saznaje da je tema razgovora bio Frane Čirjak i koji bi trebao postati novim nogometašem HNK Hajduk. Zadranina u Hajduku vide kao zamjenu za Hamzu Barryja koji na kraju sezone odlazi iz splitskog kluba.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kazandzija
Kakav crni Hajduk c c c
0 1
Realist
Hahahahahahahaha ovom je max u karijeri Zadar
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi