Navijačima Hajduka je ravan rijetko ko, uspjeli su prekinuti meč bez publike!

Splitski Bijeli poraženi od Varaždina

Navijačima Hajduka je ravan rijetko ko, uspjeli su prekinuti meč bez publike!

Admin Čaušević

Šokantan poraz doživio je Hajduk. Na Poljudu je pobjedu slavio Varaždin s 2:3 i tako sebi produžio nade za opstanak. 

Hajduk je poslije prvog poluvremena gubio s 0:3, uspjeli su domaći u nastavaku smanjiti zaostatak, ali ne izbjeći bolan i težak poraz.

Susret na Poljudu se igrao bez prisustva publike, ali je Torcida svejedno uspjela da prekine ovaj meč na nekoliko momenata.

Naime, kao što se može vidjeti na fotografiji koju je objavio Dalmatinski portal u 63. minuti utakmice ubačena je signalna raketa.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Inače, Nihad Mujakić je bio starter na ovom susretu, ali na poluvremenu je Igor Tudor odlučio da bh. štopera ostavi u svlačionici.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi