Bh. fudbalera čeka novi transfer?

Sheffield United se oprostio od Muhameda Bešića

Reprezentativac BiH Muhamed Bešić (27) definitivno je završio svoju epizodu u Sheffield Unitedu.

Bešić je za šestoplasirani tim engleske Premier lige nastupao kao posuđen igrač, no kako je u međuvremenu istekao ugovor, napustio je Bramall Lane i vratio se u Everton.

Informacija je to koju je Sheffield United potvrdio danas i na svojoj zvaničnoj stranici, zahvalivši se našem fudbaleru na saradnji, uz najljepše želje.

"Gaffer je potvrdio da se Bešić vraća u Everton. Hvala na svemu Mo. Uvijek si davao 110 odsto u našem dresu", stoji u objavi Sheffield Uniteda.

Iako s Evertonom ima ugovor do ljeta 2021. godine, britanski mediji izvještavaju da će ga Karamele prodati u nadolazećem prijelaznom roku i da je već određena cijena. Ona iznosi četiri miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na Ostrvu je Bešić još od 2014. godine kada je stigao iz Ferencvaroša.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.