EPA

Brazilac gleda utakmice, ali...

Ronaldo se osramotio kada su ga pitali za Wernera


Umirovljeni brazilski napadač Ronaldo malo se osramotio kada su ga pitali šta misli o Timi Werneru.

Odlične igre u Leipzigu prometnule su Wernera u najboljeg i najskupljeg njemačkog napadača, a iako ga je u međuvremenu 'kaparisao' Chelsea, to ne znači da su svi čuli za njega.

Nekoć najbolji napadač svijeta Luis Nazario de Lima, poznatiji kao Ronaldo, komentarisao je tako aktuelnosti u današnjem fudbalskom svijetu i nije mnogo znao kada su ga pitali upravo za Wernera.

"Werner? To je onaj iz Bayer Leverkusena?", pitao je Ronaldo na Banco Santander eventu, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Nisam još gledao kako igra. Gledam jako puno utakmica, doduše u posljednje vrijeme puno manje, ali njega još nisam gledao", iskreno je priznao Brazilac.

Podsjetimo, u četvrtak su Chelsea i RB Leipzig potvrdili dogovor o transferu Wernera na Stamford Bridge. Cijeli posao je koštao 55 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti