Klopp kratko prokomentarisao transfer Wernera

Trebao je u Liverpool, ali...

Klopp kratko prokomentarisao transfer Wernera

Sve dileme oko budućnosti Time Wernera otklonjene su jučer.

Nakon fenomenalnih partija bilo je jasno da Werner neće ostati u RB Leipzigu, a na kraju ga je u svoje redove doveo Chelsea koji je transfer potvrdio i na zvaničnoj stranici.

Malo ko je do prije nekoliko sedmica mogao očekivati da će Werner završiti na Stamford Bridgeu, pogotovo jer je kao favorit u borbi za njegov potpis pominjan Liverpool, kojem je i sam njemački napadač bio naklonjen.

Zbog svega toga ne čudi što se Jurgen Klopp na konferenciji za medije susretao upravo s pitanjima vezanim za Wernerov transfer u Chelsea. Ipak, na tu temu nije želio pretjerano govoriti.

"To je stvarno smiješno", odgovorio je Klopp novinaru na pitanje o Werneru, pa potom dodao:

"Ne govorimo o potencijalnim transferima i sad da govorim o transferu Chelseaja. Smiješno. Zašto bih o tome?"

Svejedno nije propustio priliku da nahvali Wernera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Werner je zaista dobar fudbaler, ali on će sljedeće sezone igrati za Chelsea. To je to", završio je Klopp priču.

Chelsea je Leipzigu za Wernera izdvojio 55 miliona eura, koliko je zapravo iznosila i otkupna klauzula u njegovom ugovoru.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
Steta.. bolje bi mu bilo da je presao u Liverpool, pa cak i Bayern.. Licno nista protiv Chealsea ali ne prave ozbiljne rezultate zadnjih par godina
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi