Tu se neće zaustaviti

Federalni drugoligaš u jednom danu predstavio tri nova pojačanja!

Admin Čaušević

Bh. klubovi kako u Premijer ligi ako i u nižim rangovima će uskoro početi ili su počeli pripreme za novu sezonu pa su već počeli s rješavanjem igračke križaljke.

Radnički iz Lukavca koji se takmiči u Drugoj ligi FBiH grupa Sjever je danas predstavio trojicu novih pojačanja nakon uspješnih pregovora.

Članovi Radničkog u sljedećoj sezoni će biti veznjak Hasmir Salihović, desni bek Edin Malkić i napadač Almir Kukić.

Salihović je prošle sezone bio član Slavena iz Živinica, Malkić će stigao iz Mramora, dok Kukić u klub iz Lukavca stiže iz Svatovca iz Poljica.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Inače, iz Radničkog su istakli da ovdje neće biti kraj pojačanjima te da će u narednim danima ozvaničiti dogovore s još nekoliko imena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.