Bh. niželigaš ne odustaje: Nakon nanijete štete, spremni za "velike pobjede"

Radovi se nastavljaju

Bh. niželigaš ne odustaje: Nakon nanijete štete, spremni za "velike pobjede"

A. Čaušević

Neobično je gledati fudbalske terene kako zjape prazni na proljeće. Za razliku od ranijih godina ove nije bilo fudbala pa je i trava na terenima živnula.

Prinudnu pauzu mnogi klubovi u BiH su iskoristili da oporave terene i pripreme iz za nastavak ove ili za početak sljedeće sezone, pošto je sudbina bh. fudbala još neizvjesna.

Prije nekoliko dana na stadionu Jošik nastala je materijalna šteta nakon što su uništene instalacije za reflektorske stubove, međutim to nije pokolebalo vodeće ljude u Radničkom iz Lukavca.

U međuvremenu su teren doveli u najbolje stanje u posljednjih nekoliko godina te kako su poručili putem društvene mreže Facebook Jošik je "spreman za velike pobjede".

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

[facebook]https://www.facebook.com/fkradnicki.fanpage/posts/3064461150266046[/facebook]

Inače, Radnički se ove sezone takmiči i Drugoj ligi FBiH grupa Sjever i prvi dio sezone završio je na 13. mjestu sa 16 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi