Štoper ostaje u Sarajevu

Šerbečiću poslije produženja posudbe stigla poruka od sportskog direktora Rosenborga

Admin Čaušević

Besim Šerbečić će i naredne sezone nastupati u dresu FK Sarajevo nakon što je jučer ozvaničen nastavak posudbe. 

Šerbečić je prošlog ljeta stigao na posudbu u Bordo tabor, a nakon odlične sezone ispunjena je obostrana želja da mladi defanzivac i dalje nastupa za novog-starog šampiona BiH.

Nakon što je ozvaničen nastavak posudbe Šerbečiću je stigla i poruka iz Norveške. Srežu mu je poželio sportski direktor Micke Dorsin.

"Konkurencija u Rosenborgu je teška, a želimo da se Besim nastavi razvijati u Sarajevu. Još je mlad igrač i pred njim je budućnost. I sam Besim je imao želju da nastavi u Bosni", kazao je Dorsin.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šerbečić je prije Rosenborga nastupao za Radnik, Zvijezdu i Bratstvo iz Gračanice, a redovan je član i mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine. Za Sarajevo će nastupati najkraće do zimskog prijelaznog roka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.