Šerbečić ostaje u FK Sarajevo!

Produžena posudba

Šerbečić ostaje u FK Sarajevo! · Zvanično

Besim Šerbečić i dalje će igrati u Bordo dresu nakon što su FK Sarajevo i Rosenborg BK postigli dogovor o produženju posudbe mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Nakon produženja ugovora sa Oremušem, Dupovcem, Džafićem, Jukićem i Miličevićem ovo je šesti igrač sa kojim dogovoren nastavak saradnje.

"Drago mi je da smo nastavili saradnju na siguran sam obostrano zadovoljstvo. Nadam se da ću pomoći ekipi da ostvarimo zadane ciljeve u sljedećoj sezoni. Čast mi je i dalje braniti boje najvećeg kluba u Bosni i Hercegovini i šampiona države!" kazao je nakon potpisa Šerbečić.

Besim je ove sezone odigrao 25 utakmica u Bordo dresu i postigao dva gola i zabilježio jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Drago mi je da će Besim i dalje nositi dres FK Sarajevo, pokazao je da je pojačanje za nas, kako na terenu tako i u svlačionici. Nadamo se da će nam pomoći u namjeri da ostvarimo što bolje rezultate u Evropi ove sezone. Besim ostaje sa nama najmanje do zimskog prelaznog roka, kada imamo opciju za okup, a bili bi presretni kada bi se ta saradnja nastavila i duže", kazao je koordinator za sportski segment bordo tima Emir Hadžić.

Šerbečić je prije Rosenborga nastupao za Radnik, Zvijezdu i Bratstvo iz Gračanice, a redovan je član i mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ElComandante
Da proslavimo odma titulu i za sljedecu sezonu?
17 0
Haroni
Uz Maneva daleko najbolji centarhalf u PL. Svaka čast za upravu Sarajeva.
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi