Tuttosport izvještava

Juventus spreman da predstavi prvo pojačanje za novu sezonu

Admin Čaušević

Nastavak sezone u Italiji je donio dvije razočaravajuće predstave Juventusa. Sve je kulminiralo porazom u finalu Kupa Italije od Napolija. 

Staroj dami će u kratkoj pauzi između dvije sezone trebati određena pojačanja, a kako izvještava Tuttosport u torinskom klubu su spremni da predstave prvo pojačanje.

U Italiju bi se nakon dvije i pol godine trebao vratiti Emerson Palmieri, odlični lijevi bek koji je rođen u Brazilu, ali ima italijanski pasoš.

Binaconeri Emersona vide kao veliko pojačanje za lijevu stranu posebice nakon razočaravajućih partija Alexa Sandra u posljednje vrijeme koji je protiv Napolija dobio i povredu ligamenta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Maurizio Sarri je trenirao ovog 25-godišnjaka u Chelseaju, dobro je upoznat s njegovim kvalitetama i zato ne čudi zašto ga želi vidjeti u svojim redovima.

Tuttosport navodi kako je Fabio Paratici spreman da poleti za London i završi sve s Plavcima oko dovođenja Emersona. Koliko ima istine u ovim medijskim napisima pokazat će vrijeme.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.