U Juventusu ostali šokirani kada su čuli koliko novca Wolvesi žele za Jimeneza
FOTO: EPA

Ništa od velikog transfera za Raula Jimeneza?

U Juventusu ostali šokirani kada su čuli koliko novca Wolvesi žele za Jimeneza

E. Oštraković

Juventus je bio jedan od glavnih kandidata za dovođenje Raula Jimeneza, ali čini se da od toga neće biti ništa.

Razlog je cijena koju su iz Wolverhamptona postavili za svog prvog napadača, te će upravo to pokvariti njegov transfer u Italiju.

Kako navode engleski mediji, Wolvesi za Jimeneza žele oko 60 miliona eura, te ne žele nikakve razmjene igrača.

U Juventusu smatraju da je to previše novca na za takvog napadača, te da boljeg imaju u Napoliju u vidu Milika i to za dosta manje novca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime Napoli za Milika želi 40 miliona eura, ali pitanje je da li je on bolji napadač od Raula Jimeneza koji igra sjajno ove sezone.

On je u 44 utakmice ove sezone postigao 22 gola, te je upisao deset asistencija, a u Wolvese je došao iz Benfice za 41 milion eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gazija_debil
Bolje im uzet Aubameyanga za jos manje para
1 1
red devil mo
Šta, ovi kontali nešto džabe.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi