Nekada na stadionu, a danas...

Fotografija navijača Evertona pokazuje kako će izgledati navijanje u nastavku 2020. godine

Everton i Liverpool večeras na Goodison Parku nisu pružili Bog zna koliko zanimljivu utakmicu, ali navijačima ovih klubova samo pojavljivanje igrača na terenu u ovom velikom derbiju bilo je vrlo značajno. 

Zbog koronavirusa zabranjen je dolazak navijača na stadione u Engleskoj. Bez obzira na to oni su fanatično navijali iz svojih domova, a jedan od njih je demonstrirao kako će to izgledati u budućnosti.

Navijač Karamela je obukao gaće s logom i natpisom voljenog tima te uz šal, zastavu i parolu na prozoru gledao utakmicu protiv Liverpoola.

Njegova fotografija trebala bi pokazati kako će izgledati navijanje u 2020. godini.

Naravno, sve je naišlo na pozitivne reakcije i dosta smijeha onih koji su naletjeli na fotografiju preko Twittera, Instagrama ili Facebooka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Everton i Liverpool su večeras na Goodisonu odigrali meč bez golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.