Željezničar u narednim danima u Hercegovini

Plavi obavili prvi trening u Konjicu: Hajrić odmah zadužio opremu, trenirao i Bekrić

Admin Čaušević, foto: T. Hebib

Plava lokomotiva je za vikend upalila motore, a u Konjicu će prebaciti u brzinu više. 

Fudbaleri Željezničara su danas doputovali u Konjic i neposredno nakon dolaska odrađen i prvi trening u ovom hercegovačkom gradu.

Na Gradskom stadionu Konjicu okupili su se i  navijači Plavih koji su se odlučili ispratiti trening č, dok su oni najmlađi iskoristili priliku za fotografisanje sa svojim ljubimcima.

Kada je u pitanju trening stručni štab je na raspolaganju mogao imati gotovo sve igrače, uključujući i posljednju akviziciju napadača Anela Hajrića.

Frane Ikić je bio na poštedi i sutra će se priključiti punom trenažnom procesu, baš kao što je i slučaj sa Mehmedom Alispahićem. Iskusni veznjak je danas trenirao odvojeno.

Ermin Zec, jedan igrača Željezničara od kojeg se mnogo očekuje u narednoj sezoni je trenirao u punom intenzitetu i to je vijest koja može posebno radovati Amara Osima, ali i sve pristalica Plavih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Danas je trening obavio i Samir Bekrić koji bi se ponovo mogao vratiti na Grbavicu, mjesto gdje je proveo svoje najbolje igračke dane.

Od sutra će se početi trenirati u nešto jačem intenzitetu pa će Osimovi izabranici obaviti dva treninga, ujutro i navečer.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.