Željezničar u Konjicu: Od sedam do 77 na tribini, ogradi, stazi, cesti...

Veliko interesovanje za trening Plavih

Željezničar u Konjicu: Od sedam do 77 na tribini, ogradi, stazi, cesti...

Admin Čaušević

Željezničar je danas stigao u Konjic gdje će zadržati narednih nekoliko dana u sklopu priprema za nadolazeću sezonu. 

Najtrofejniji bh. klub je izuzetno popularan u ovom hercegovačkom klubu zato i ne čudi zašto je dobar broj pristalica Plavih stigao na prvi trening izabranika Amara Osima.

Prvotimci Željezničara treniraju na Gradskom stadionu, a na trening su stigli uzrasti raznih generacija, od onih mlađih do najstarijih.

Ekiba s Grbavice je vrlo interesantan Konjičanima s obzirom da su osim na tribinama i ograti neki svoje pozicije zauzeli i na bankinama lokalne ceste.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zajedničke fotografije i autogrami su bili ustaljena procedura za najpopularnije igrače Plavih, prije svih kapitena i najboljeg igrača Semira Štilića. 

Očigledno je da će se Željezničar u narednim danima u Konjicu osjećati kao kod kuće.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Njosa
Nema 70 ljudi s igracima, nevjerovatno kakvi clanci
11 6
Nikoizniceg
Filozofi, ne misli ovaj novinar da ih ima 77, već da je raspon godina od 7 do 77... ali dobro, vidim da dobro zapažate na stvarima vezanim za Želju...
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi