Od tog dana ništa nije isto

Kako su snovi navijača Liverpoola postali stvarnost? Sve može stati u jednu fotografiju...

Navijači Liverpoola konačno su došli na svoje. 

Nakon 30 godina sinoć su imali svoju noć i mogi su da proslave titulu prvaka Engleske.

Sve ovo dešava se samo 365 dana nakon što je klub s Anfielda osvojio titulu prvaka Evrope pobijedivši Tottenham u Madridu.

Dakle, vrlo je lijepo biti navijač Liverpoola u posljednje vrijeme, a najveće zasluge za sve idu svakako njemačkom treneru Jurgenu Kloppu.

Nekadašnji šef struke Borussije Dortmund i Mainza stvoro je pravu mašineriju na Anfieldu koja ruši sve pred sobom i za samo četiri i pol godine postao besmrtan među navijačima Redsa.

Internetom sada kruži i njegova fotografija s predstavljanja. Bilo je to u oktobru 2015. godine. Ko bi rekao da će četiri godine kasnije Liverpool igrati dva finala Lige prvaka, jednom slaviti i pored toga prekinuti crni niz u Premiershipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovu fotografiju svaki navijač Redsa sada treba da urami.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.