Neki navijači Barcelone su protiv Pjanićevog dolaska

"Nemoj dolaziti u Barcelonu, ne volimo te i nisi nam potreban"

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac je objavio novu fotografiju na Instagramu i imao je poruku reklamnog sadržaja, ali kako to obično biva, uslijedili su mnogi komentari.

Skoro 1000 komentara je Pjaniću ostavljeno za nepuna dva sata od objave, a bilo je i simpatizera Barcelone, ako ih možemo tako nazvati, koji su mu poručili da ne dolazi.

"Ne dolazi u Barcelonu, ne volimo te i ne trebamo te", jedan je od komentara koje smo uočili.

"Navijači Barcelone te ne žele, mi želimo da Arthur ostane", također je neko napisao. Bilo ih je dosta, ali bilo je i navijača Juventusa koji su Pjaniću napisali da je bolje da ostane u Torinu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sve u svemu, to ništa neće promijeniti, Pjanić bi već sutra trebao proći ljekarske preglede i na kraju sezone pojačat će Barcelonu, dok će njegovo mjesto u sredini veznog reda u Juventusu zauzeti Arthur.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.