Luis Suarez: Šta nam se događa u gostima? To trener treba analizirati

Urugvajac nakon propuštenih bodova u Vigu

Luis Suarez: Šta nam se događa u gostima? To trener treba analizirati

E. Škorić

Luis Suarez kaže kako je sretan zbog novih golova (2), ali istovremeno i tužan jer Barcelona nije uspjela slaviti u Vigu kod Celte (2:2).

Suarezova dva pogotka bila su, dakle, nedovoljna danas Kataloncima, koje je Nolito umalo šokirao pri rezultatu 2:2 u posljednjim sekundama, ali je, srećom po goste, promašio nemoguće.

S ovim bodom Barcelona je preuzela vrh od Real Madrida, ali Real Madrid već sutra kod Espanyola ima priliku da, i sa bodom, opet bude lider šest kola prije kraja.

"Osjećaj? Negativan je jer smo izgubili dva važna boda i morali smo da pobijedimo u svakoj utakmici. Frustriran sam zbog toga, mada sam sretan zbog dva gola koja sam dao", kazao je Suarze nakon današnje utakmice, dodavši:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ostaju nam teške utakmice do kraja i znali smo da će svaka biti jednako teška nakon pauze. Šta nam se događa u gostima? Mnogo bodova smo izgubili. Treneri bi trebali analizirati te situacije. Činjenica je da smo olako ispuštali bodove u gostima".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Suárez kada dodirne loptu , jednom djetetu u svijetu se ogadi fudbal i odustane od njega !
2 5
LevoKrilo
Klošar, šta treba da trener zabija golove iz određeni situacija. Provaljeni ste više i dosadni. Želite da se ušetate u gol...
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi