Neki navijači Barcelone su protiv Pjanićevog dolaska

"Nemoj dolaziti u Barcelonu, ne volimo te i nisi nam potreban"

25

Komentari (25)

Turgut2
Ne znam nadam se da moze uspjeti ali spor je i nikad ili rinetko riskira da ide naprijed jer se boji da ostavi teren iza zbog sporisti a ono trckaranje se broji u trcanje treba mu eksplozivnost i vise ubacivanja naprijed hayde inšallah da razbija a bice mu lakse jer igrać barse dodaju bolje nego juve igrači
Vienner
Sjedit ces ti meni na klupi ko i Raketa :) Ode Lessi u penziju 2021 tek onda sljedi borba za sredinu tabele
kajzerfrancbekenbauer
Penderinos
Samo reci Katalonija republjik i sve je riješeno
Miky007
Ma popeli ste se vise na racku sa ovim transverom!
bistrik87
Nije on igrac za Barse, ne vidim opste da se moze uklopit
TIGAR
da ti ista znas ne bi baljezgo ovde
Benjamingst
@bistrik87 da je Pjanic Francuz on bi davno bio u Barci.
Zulfikar
Cuj ti ne vidis? Oprosti KloppE nisam te prepoznao...
user1590396893
Nekad ste bili dobar portal...
FreedomBH
Mnogi nisu realni kada Pjanic odigra za repku tad ga razapinju jer volimo BIH,a **** nam se i za Juve,Barcu I sve ostale dal grijesio il ne. Meni licno on nije za Barcu, treba naci klub gdje ce imat slobodu da igra da ne bude u grcu non stop mislit jel Messi sretan i oko njega jer ocekivanja su mnogo veca nego u drugim ekipama. Nadam se da nece preci i ucinit korak unazad mnogo veca imena nisu uspijela mislim da i on nece za nase igrace je Bundesliga.
TIGAR
BobPaisley
...o tome ja pricam...retardirana djeca iz Brazila komentarisu,ali nisu nista bolji ni oni koji im dolaze na utakmice...kada im zumiraju tribine imas osjecaj da snimaju face ljudi iz nekog doma za osobe sa posebnim potrebama,sve mongoloid do mongoloida...Pjanke pravi gresku karijere sto ide u ovaj umjetni klub sa navijacima na baterije koji se cuju samo u utakmici protiv Reala...atmosfera kao u pozoristu,vise turista na tribinama nego pravih navijaca.
YouTalkinToMe
Ti znas, ti si kao bio pa znas kakva je gdje atmosfera i da li su turisti. Liverpul nakon 100 godina osvojio prvenstvo i to se razbacao kao đubre u jesen, ne mozes se snositi. Ali neces dugo, opet ces brzo u mišiju rupu.
BobPaisley
...Barcelona je dobila po p*cki od Liverpoola i pamtit ce ih za sva vremena,to je najbitnije..od tada ne mogu da se sastave sa loptom.
ryan.giggs
Igrači Liverpoola prelazili su i prelaziće u Barcelonu. To dovoljno govori ko je kome veličina.
YouTalkinToMe
Ti da si normalan ne bi nikad spominjao ni retardiranu djecu niti osobe sa pobnim potrebama, to je dno dana. Nema vece osobe sa posebnim potrebama od tebe. A kroz taj “umjetni” ,klub kako zoves barcelonu, je proslo daleko vecih imena nego sto je i sto ce ikada kroz liverpul. Prosjecnog poznavaoca fudbala da pitas za legende barse nabrojat ce desetak u sekundi a iz liverpula samo bi se sjetili gerarda koji je isvakako precjenjen, niti navijaci liverpula ne bi mogli desetak imena se sjetiti.
BobPaisley
YouTalkinToMe...pa naravno,jer ovi danasnji "poznavaoci fudbala" nemaju pojma o fudbalu...vecina njih u zivotu nije pogledala jednu cijelu utakmicu,zato i znaju samo za par igraca Barcelone i Reala,a culi su negdje i za Maradonu i Pelea da su bili najbolji nekada i to im je svo znanje o fudbalu...a ne znaju da u toj Barceloni legendarni Maradona u najboljim danima karijere nije upisao ni jedan nastup u LP,da je legendarni Cruyff nakon osvajanja 3 titule prvaka Europe sa Ajaxom presao u raspalu Barcelonu i tamo u 5 godina samo jednom vidio LP,a bio covek u najboljim igrackim godinama,da Stoichkov i Rivaldo nisu mogli da prodju ni grupu u LP jer ih je tamburao Newcastle...u pravu si,bilo je tu imena,ali su zalutala u nebitan klub gdje su uzalud potrosili najbolje godine karijere.
BobPaisley
@ryan.giggs...kupovali su kada su bili na vrhuncu onih nekoliko godina...neka pokusaju sada kupiti Salaha,Manea ili van Dijka...Barcelona je zavrsila svoje,jos kad Messi ode za nekoliko godina bit ce poput Manchester Uniteda danas,svaki ozbiljniji igrac zaobilazit ce ih u sirokom luku...United ne moze da kupi Haalanda,Mandzukica,Pjanica,Rakitica,Wernera iako ima pare,svi redom su ih odbili...ista sudbina ceka Barcelonu,ove sezone 0 trofeja,sljedece niko nece htjeti da ide tamo.
YouTalkinToMe
U ta doba samo je prvi u ligi isao u ligu samoiona a liverpul je se patio da se kvalifikuje kad po 4 kluba iz engleske idu u ligu prvaka a cesto je znao ostajati i bez kupa uefa.
demco
Malo dosadna tema. Malo bolje pišite o sutrašnjem duelu najboljeg BH igrača Džeke protiv nesuđenog BH igrača Ibrahimovica. Ko zna mozda padne ručak posle tekme, pa nam se konačno ispriča zašto Ibrahimović nikad nije ni kročio u BiH - BAR JAVNO.
vedin
J.... te ibrahimovic
Zulfikar
Pjanke samo pocni pricati kako podrzavas katalonski separatizam vidjet ces tad reakcije.
TIGAR
hahahaha..dobar...viska barsa viska katalunja...samo vici
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti