Magična asistencija legende Villarreala

Ko god je igrao nogomet zna koliko teško je napraviti ono što je Cazorla danas

Fudbaleri Villarreala danas su nastavili sjajan niz rezultata u La Ligi jer su na svom terenu pobijedili Valenciju sa 2:0 u susretu 32. kola. 

Poslije pobjede Žuta podmornica došla je u priliku da se bori za četvrtu poziciju i plasman u Ligu prvaka jer joj Sevilla sada bježi samo tri boda.

U centru pažnje nakon današnjeg meča nalazi se iskusni vezni fudbaler domaćeg tima Santi Cazorla i to zbog fenomenalne asistencije za drugi gol svoje ekipe.

Nekadašnji vezista Arsenala na fenomenalan način iskontrolisao je jednu dugu loptu, dodao je do Morena koji je pogodio za 2:0, ali svi su nakon gola trčali u zagrljaj Cazorli.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ko god je ikada igrao nogomet, makar amaterski, zna koliko je teško uraditi ovo što je Cazorla.

Vido možete pogledati OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.