Nakon tri godine ponovo zaigrao, a kada je ušao u svlačionicu više nije znao šta da kaže

Soriano se vratio na teren

Nakon tri godine ponovo zaigrao, a kada je ušao u svlačionicu više nije znao šta da kaže

Endin Čaušević

Iskusni španski fudbaler Bruno Soriano nakon trogodišnje pauze sinoć se konačno vratio na teren.

Soriano je imao ogromnih problema s povredama zbog kojih nije igrao prethodne tri godine. Ovaj 36-godišnjak je nekoliko puta čak htio da završi karijeru, ali svaki put bi pronašao snage da nastavi da se bori.

I nakon tri godine Soriano je sinoć konačno dočekao trenutak da ponovo zaigra. U igru je ušao u samom finišu meča i odigrao je nekih pet minuta, ali za njega je to bilo kao cijeli svijet.

Na njemu se mnoglo vidjeti da mu je to jedan od najvećih trenutaka u karijeri, te da je sigurno ponosan na sebe što je savladao sve te izazove. Nakon meča Soriano nije mogao sakriti svoje emocije i priznao je da su prethodne tri godine bile najteže u njegovom životu.

Svoju cijelu karijeru posvetio je Villarrealu za koji je debitovao još 2006. godine, a u klubu su već donijeli odluku da će mu dati novi jednogodišnji ugovor kako bi osjetio strast fudbala onako kako zaslužuje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nevjerovatno je bilo i u svlačionici Žute podmornice gdje su ostali igrači Villarreala gromoglasnim aplauzom dočekali svog kapitena. To je itekako dirnulo Soriana koji sinoćnju utakmicu sigurno nikada neće zaboraviti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti