Inostastrani mediji već najavili termin objave

Počelo je odbrojavanje do zvanične potvrde Pjanićevog transfera

Admin Čaušević

Transfer Miralema Pjanića će biti realizovan do kraja dana prenose mediji u Španiji i Italiji.

Pjanić je jučer obavio ljekarski pregled u Torinu, tokom popodneva je potpisao ugovor s Barcelonom i sada se čeka još samo zvanična potvrda. 

Samo je pitanje trenutka kada će Bosna i Hercegovina dobiti novog fudbalera u dresu Barcelone, prvog nakon Mehe Kodre koji je za ponos Katalonije nastupao prije duže od dvije decenije. 

RAC 1 prenio vijest kako su Juventus i Barcelona riješili sve detalje, razmijenili su dokumente i dva evropska giganta imaju spreman materijal za zvaničnu objavu transfera.

Ovaj katalonski radio je objavio vijest kako se očekuje da iza 18:30 stigne i zvanična potvrda da je Pjanić novi član Barcelone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećanja radi u suprotnom smjeru krenut će Arhtur Melo, a Juventus će doplatiti još deset miliona. Veznjaci će za nove klubove nastupati od sljedeće sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.