Totalni raspad u Barceloni: Messi nije ni doživio pomoćnog trenera, samo je otišao svojim poslom

Tokom meča sa Celtom

Totalni raspad u Barceloni: Messi nije ni doživio pomoćnog trenera, samo je otišao svojim poslom

A. Čaušević

Slika govori hiljadu riječi. Situacija u Barceloni je daleko od idealne, pokazala je to i scena na Balaidosu tokom utakmice protiv Celte. 

Tokom pauze za osvježenje pomoćnik trenera Eder Sarabio je tražio Lionela Messija da mu se obrati, prišao mu je i s maskom počeo davati savjete.

Kada je Messi uvidio šta se dešava i šta se sprema, samo je okrenuo i odšetao. Dojam je da kapiten Barcelone praktično nije ni doživio člana stručnog štaba.

Sarabija je bio iznenađen Messijevim potezom, pokušao mu se opet obratiti, ali je argentinski as ostao je ostao prvi svom.

Scena koja pokazuje da u Barceloni stvari ne funkcionišu i da je situacija pred odlučujuće utakmice veoma napetada između stručnog štaba i najvećih zvijezda.

Inače, i u svlačionici nakon meča sa Celtom je bilo izuzetno dosta tenzija. Došlo je do žestoke rasprave između igrača i trenera Setiena. Situaciju je sigurno dodatno pogoršala i sinoćnja pobjeda Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Šest kola prije kraja La Lige Barcelona kasni dva boda za Real Madridom i gledajući trenutnu formu teško da će odbraniti titulu prvaka Španije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BobPaisley
...moj Pjanke u kakav si ti rastiman orkestar otisao...svaki dan nova potvrda...klub se nakon najveceg uspona u historiji vraca tamo gdje mu je mjesto,u beznacajnost gdje je uvijek i bio prije dolaska Messija...a ovaj kepec se ponasa kao da je vlasnik kluba,ali tako je to kada je igrac veci od kluba,to pokazuje koliko je Barcelona mala cim dozvoljavaju ovako nesto...
8 10
MirzaBarucic
TOTALNI RASPAD jer Messi nije pricao sa pomocnim trenerom :) Ja seljaka, braco.
6 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi