Nije baš sve u najboljem redu

Prizor s pauze za osvježenje najbolje oslikava razliku u Barci i Atleticu

Edmir Škorić

Barcelona i Atletico Madrid igraju derbi od 22 sata, a nakon 45 minuta rezultat je 1:1.

Barcelona je u očiglednoj krizi u posljednje vrijeme, pa ne ide joj baš najbolje ni večeras, barem sudeći po prvom poluvremenu.

Sve su učestalije priče o lošoj atmosferi među igračima Barcelone i trenerom Quiqueom Setienom, a da baš i nema zajedništva najbolje pokazuje fotografija ili bolje rečeno prizor dok jedni i drugi idu na pauzu da se osvježe zbog visokih temperatura.

I dok igrači Atletica stoje u krugu jedan pored drugog slušajući upute Diega Simeonea, održavajući potpunu disciplinu, igrači Barcelone u skroz drugačijem izdanju, bez pretjerane organizacije...

Potražite više informacija na temu La Liga:

To ništa, naravno, ne mora ni da znači, ali da postoje određeni problemi u Barceloni - postoje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.