Kratkoročno rješenje

Zvanične potvrda nije stigla, ali objava liste igrača otkriva da je Begović potpisao

Admin Čaušević

Asmir Begović takmičarsku godinu 2019/20 provodi na posudbama s obzirom da menadžer Bournemoutha Eddie Howe ne računa na iskusnog bh. golmana. 

Begović je prvi dio sezone proveo na posudbi u Qarabagu, a zimus je stigao na šestomjesečni angažman u Milanu.

Trebinjac je u januaru s Rossonerima potpisao ugovor do 30. juna, a iako nema zvanične potvrde jasno je da je povratanik u bh. reprezentaciju produžio saradnju na još dva mjeseca.

Naime, da je sve dogovoreno otkrila je današnja lista pozvanih igrača Milana za za večerašnje gostovanje SPAL-u.

Begović se našao među 23 pozvana fudbalera i sasvim je jasno da će član Rossonera biti najkraće do kraja augusta do kada u Italiji traje takmičarska godina 2019/20.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na listi pozvanih se našao i Rade Krunić. Kladionica Mozzart ekipu Milana vidi kao izrazitog favorita u Ferrari. Kompletnu ponudu pogledajte ovdje.

Osim Begovića dvomjesečno produženje saradnje još su potpisali Zlatan Ibrahimović, Giacomo Bonaventura, Lucas Biglia, Simon Kjaer i Alexis Saelemaekers.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.