Dugarry šokirao sve svojim komentarom

"Griezmann treba ošamariti poluautističnog Messija i pokazati mu gdje mu je mjesto"

Endin Čaušević

Antoine Griezmann ovih dana je glavna tema španskih medija zbog neočekivanog statusa u ekipi Barcelone.

Griezmann je u Barcu stigao kao veliko pojačanje iz Atletico Madrida, ali se svojim igrama nije baš proslavio ove sezone. Francuski napadač skoro da nije igrao prethodnih mečeva, a u derbiju protiv bivšeg kluba Atletica odigrao je svega nekoliko minuta.

Potez Setiena da Griezmanna uvede u 89. minuti izazvao je razne komentare, a porodica francuskog napadača je žestoko kritikovala trenera Barcelone. Nakon što su se pojavile priče da Griezmann nije u dobrim odnosima s Lionelom Messije, te da je to razlog što ne igra oglasio se i bivši francuski igrač Christophe Dugarry.

Dugarry je izjavio da se Griezmann ne treba bojati situacije u Barceloni, te da treba jasno zauzeti svoj stav i pokazati Messiju i društvu da ih se ne boji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Koga da se on plaši? Momka visokog 150 centimetara koji je čini se uz to i poluautističan? On treba da ima mu*a da se suprostavi Messiju i svima koji ga nisu prihvatili. Govorim to godinu dana, treba ošamariti Messija i pokazati gdje mu je mjesto", poručio je Dugarry.

Izjava bivšeg igrača Milana i Barcelone je izazvala žestoke kritike javnosti zbog toga da je prozvao Messija poluautističnim.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.