Barcelona i Juventus planiraju novi veliki posao ovog ljeta, glavna zvijezda je Griezmann!

Špekulacije iz Italije

Barcelona i Juventus planiraju novi veliki posao ovog ljeta, glavna zvijezda je Griezmann!

A. Čaušević

Ako je vjerovati italijanskim novinarima razmjena Arthura Mela i Miralema Pjanića neće biti jedini veliki posao Barcelone i Juventusa ovog ljeta. 

Prije nekoliko dana Barcelona i Juventus su razmjenili dvojicu veznjaka, a sljedeća zamjena bi se mogla odnositi na ofanzivno orijentisane igrače, a glavna zvijezda bio bi Antoine Griezmann.

Grizemannu prijeti odlasak s Nou Campa nakon samo jedne sezone, posebno je to postalo izraženo nakon posljednjeg susreta Barcelone kada je sjajni Francuz protiv Atletica igrao samo sudijskoj nadoknadi.

Novinari s Rai Sporta špekulišu da je Barcelona ponudila Juventusu Griezmanna za ofanzivca Douglasa Costu i veznjaka Adriena Rabiota.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Staroj dami svakako treba osvježenja u napadu jer je vrlo izvjestan odlazak Gonzala Higuaina, dok bi i Barcelona zakripila neke rupe dolaskom odličnog driblera Douglasa Coste.

Inače, osim Juventusu Griezmann je navodno ponuđen PSG-u i Interu. Barcelona bi iz Pariza koga drugog nego Neymara, a iz Milana Lautara Martineza. Nešto na što će ova dva kluba teško pristati.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1576871911
koliko ce to biti dugo sta milsli te ko za pjanica
1 0
Asam85
Njega za Douglasa Costu...nikad !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi