14

Komentari (14)

luks-02
Geizman neka prizna da nije dobar spakuje kufere i ide u neki drugi klub.
Uranija
Kao da je Grizman visok 1,9m a Messi stvarno 1,5m a ono ovaj visočiji 5cm i kao da je ovaj stvarno kalibar Messija pa da mu on stvarno treba da se suprotstavi, u prosjeku svakih 300 minuta je ove sezone zabio gol i za to mu je kriv Messi. Nemojte da pričate gluposti, ovom manekenu je Barcelona prevelik zalogaj baš kao i Dembelu i Coutinju, to je prava istina moj Dugary
Vienner
Dosta je Messija vise mnogi su propali dolaskom u Barsu jer ne mogu da se pored stakora pokazu.svaka lopta i akcija mora prvo do njega da dodje pa on odlucuje hocel dodat ili pucat. Nejmar pobjego na vrijeme ibrahimovic isto
Mmm
Ibrahimovic,Neymar,Coutinho evo sad i Griezmann. Svi njemu zivi smetaju. Nema vise Xavija i Inieste da dijele asistencije, i Ronaldinha i Eto'a da ga bodre i guraju naprijed.
Keno
Upravo ovo, samo jos sto nije golmanu uzeo loptu da sutira s gola
YouTalkinToMe
Trbalo je dati vidalu da organizuje napad, on zna sa loptom.
DamirS
Pa vidi se da ne pratite utakmice nego samo lupate. Opet ponavljam, sjedite i gledajte kad Messi igra. On uvijek gleda da uposli nekog saigrača, traži ko je bolje postavljen. Naravno da uzme i on nekoliko šuteva. Pa kako je moguće da radi sve sam a čovjek zadnjih 10 godina 4x najbolji playmaker i 3x drugoplasirani. Zadnje 3 godine uzastopno najbolji asistent lige. Igrač sa najviše asistencija i ključnih pasova u historiji fudbala a onda dođu stručnjaci i govore kako je sebičan. Pa vi niste normalni.
LOLLOL
Ma idioti druze uopste ne gledaju vec jednostavno mrze Messija i cekaju svaku da seru o njemu. Pogledaj npr sta za njega kaze Ibra i Neymar i kako ih je pn “otjerao”. Doslovno ga obozavaju ljudi, ali nasim ljudima je Messi prekomplikovan i antipatican jer nema ciganski mentalitet, jer je odan i porodocan covjek koji ne laprda puno
Keno
Ocigledno ti ne gledas damire, jel vidis sta rade s griezmanom, znaci uzas. Pjanic nece imati problema zato sto ne igra na poziciji messija ili njegovog brata suareza.
IvanKing
Nije niko reko da je on sebican, nego da se misli da se njega mora pitat svaka pomalo rizična lopta naprijed.
YouTalkinToMe
Dugarry ni sam nije uspio u barceloni pa izgleda da jos od tada nosi gnjev. Grizman je dobio sansu u barceloni ali jednostavno se nije uklopio, dobar je igrac tu nema dileme ali nije tip igraca koji odgovara barceloni niti njemu odgovara ta barcina igra. Isto tako i cutinho i dembele su dobili sansu ali nisu uspjeli. Jedini po mom misljenju koji nije dobio pravu sansu a trebao je da dobije, je artur. Tako da tu messi nije nista kriv, to su samo novinarska piskaranja.
Hz rajvosa
Tarik2005
Svaka čast za ovu izjavu?
user1590671591
Sve je na mjestu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.