Oglasio se na Twitteru

Fabregas zna zašto Liverpool nakon 45 minuta gubi sa 3:0 od Manchester Cityja

Endin Čaušević

Manchester City i Liverpool igraju trenutno na Etihadu derbi 32. kola Premiershipa.

Liverpool je u prošlom kolu uspio da osigura titulu prvaka Engleske prvi put nakon 30 godina, ali svejedno sigurno da večeras žele zadati novi udarac svom najvećim rivalu za trofeje u Engleskoj.

Međutim, to im ne ide baš najbolje jer nakon prvog poluvremena City vodi s ubjedljivih 3:0. Golove za Građane postigli su De Bruyne, Sterling i Foden.

No, nakon prvog dijela na Twitteru se oglasio i Cesc Fabregas koji je poručio da mu je jasno zbog čega Liverpool ima takav zaostatak nakon 45 minuta igre i čini se da je u pravu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"S obzirom da su prethodna tri dana partijali bez spavanja mislim da Liverpool igra jako dobro", poručio je bivši igrač Arsenala i Chelseaja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.