Građani su ispali gospoda: Šampionski doček za Redse na Etihadu

Dočekani špalirom

Građani su ispali gospoda: Šampionski doček za Redse na Etihadu

A. Čaušević

Šampioni se pokazuju i u porazima. To su danas potvrdili igrači Manchester Cityja.

Liverpool je ove sezone nakon 30 godina pokorio Premiership, a Pep Guardiola je prije nekoliko dana rekao da Redse na Etihadu čeka šampionski doček.

Ono što je španac obećao njegovi igrači su pretvorili u djelo. Prije izlaska na teren igrači Manchester Cityja su napravili špalir za svoje večerašnje goste. 

Redsi su ove sezone bili ubjedljivo najbolji i najdominatniji klub u prvenstvu Engleske i potpuno zasluženo su postali prvaci. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vence
Treba i u porazu biti velik!
6 0
Rajvosa2019
Ovako nesto je kod nas moguce za 10000 godina
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi