Prvi radni dan i odmah otkaz: Za sve je kriv selfie sa zvijezdom Manchester Cityja

Dobio poziv dok se vraćao kući

Prvi radni dan i odmah otkaz: Za sve je kriv selfie sa zvijezdom Manchester Cityja

A. Čaušević

Ponekad i obična fotografija u najboljoj namjeri može biti izuzetno skupa. Na svojoj koži je to osjetio Craig Willis, navijač Manchester Uniteda. 

Willis je ove sedmice angažovan od jedne agencije za popločavanje luksuznog apartmana kada je uočio zvijezdu velikog rivala voljenog kluba dok je šetao imanjem. Bio je to Ryad Mahrez

Otac petero dijece je prišao alžirskom fudbaleru iako je minimalna distanca morala biti dva metra, iako tvrdi da Mahrez s tim nije imao problema čak su se i pozdravili šakama.

Međutim, ustanovljeno je da je prekršio pravila vezana za koronavirus i dobio je otkaz dok se vraćao kući. Menadžer ga je nazvao i rekao mu da se više ne mora vraćati na posao.

"Mislim da to nije u redu. Mahrezu nije smetalo. Pitao sam ga i rekao je da nema problema. Fotografisali smo se, pozdravili šakama. Napravio sam selfie za mog najboljeg prijatelja. Navijam za Manchester United, ali ne viđaš svaki dan nekog takvog", kazao je Willis za Metro.

p1ec86pd7113tv132f192t29llj6b.jpg

Potražite više informacija na temu Premier league:

Willis je sljedećeg dana došao u apartman kako bi uzeo svoje stvari i alat nakon što mu je otkaz i zvanično uručen.

"Prekršio sam pravila. Ali to nije fino objašnjeno. To je sve što mogu reći. Jesam ga pitao za fotku kada je prolazio, ali on je prišao meni", poručio je Willis.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi