Pomno prati dešavanja u novom klubu

Pjanić već prati Barcelonu na Instagramu, a jedna objava mu se posebno svidjela

Endin Čaušević

Bh. navijači sigurno s nestrpljenjem očekuju narednu sezonu kako bi vidjeli Miralema Pjanića u dresu Barcelone.

Pjanić je odlučio nakon četiri godine da napusti Juventus, te će se na kraju ove sezone preseliti u Barcelonu. Bh. veznjak je s Kataloncima dogovorio saradnju na četiri godine, te će biti zaista sjajno vidjeti jednog bh. igrača u dresu Barcelone.

No, prije svega sigurno da je i za Pjanića veliki izazov što će igrati u istoj ekipi s Lionelom Messijem i bit će jedan od rijetkih koji je imao privilegiju igrati s Messijem i Cristianom Ronaldom.

Iako je Pjanić odlučio do kraja sezone ostati u Juventusu jasno je da pomno prati sve oko Barcelone. On je zapratio stranicu novog kluba na Instagramu, a jedna objava mu se posebno svidjela.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, Barcelona je sinoć objavila Messijevu fotografiju uz poruku da su asistencije za njega posebna specijalnost. Da i Pjanić misli tako pokazao je jer je odlučio ostaviti lajk.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.