Simeone: VAR je pošten, ako Real dobija više penala to je zato što više napada

Trener Atletica ne vidi problem

Simeone: VAR je pošten, ako Real dobija više penala to je zato što više napada

Posljednjih dana se ponovo u Španiji rasplamsao "rat" na relaciji Barcelona - Real Madrid.

Katalonci direktno i indirektno, nakon posljednjih utakmica i dešavanja na istim, poručuju da su sudije i VAR na strani Real Madrida, a uglavnom im se pridružuju u oni koji su uvjereni da se Kraljeve favorizuje i u evropskim okvirima.

Sa druge strane, trener gradskog rivala Atletico Madrida, Diego Simeone, je odlučio stati u odbranu Reala.

Simeone je na press konferenciji pred duel Atletica i Celte dao svoj sud o posljednjoj "VAR kontroverzi" u Španiji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nemam nikakvu sumnju da je VAR pošten prema svima. Ako Real Madrid dobija više penala to je zato što više napada. Barcelonine žalbe? U jednom trenutku će svima nama VAR naštetiti ili ćemo od njega koristiti. Uvijek postoji osoba koja donosi konačnu odluku", izjavio je Simeone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ArminA
Penal za Real cist ko suza. Doticni momenat u kaznenom Reala kad Ramos nagazi igraca Athletica je apsurd na osnovu cega se digla prasina. Prvo nije bilo nikakvog duela za loptu ,Ramos je isao unazad i stao covjeku na nogu,desava se haman na svakoj utakmici. Druga stvar igrac Athletica je bio u opsajdu i nije imao nikakve sanse da zabije go. Kad je Real gubio pricali su da je zbog VARa ,sad kad pobjedjuje opet se prica da je zbog VARa . Najveci pokretaci takvih bljuzgavih prica dolaze iz Barcelone ,a ono sto su oni pokrali to ne moze pokrasti ni politicar u BiH... Realnost je da je Real zasluzeno prvi i lagano ide po titulu.
9 4
m1987
Kad je primjera radi Jovicu sviran ofsajd milimetarski sutio je tad Valverde... Realno ne vidim sta je tu ostecen Bilbao.
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi