Dani Alves žestoko provocira Real Madrid nakon još jednog skandala s VAR-om

Oglasio se na Twitteru

Dani Alves žestoko provocira Real Madrid nakon još jednog skandala s VAR-om

E. Čaušević

Real Madrid je jučer u gostima pobijedio Athletic Bilbao, a jedini gol na meču postigao je Sergio Ramos iz penala.

Kraljevi su uspjeli da zadrže četiri boda prednosti u odnosu na Barcelonu i nalaze se korak od osvajanja titule. Međutim, ni ova utakmica Real Madrida nije mogla bez kritika na račun sudija i VAR-a.

Naime, nakon što je Real poveo sa 1:0 u kaznenom prostoru gostiju Sergio Ramos je faulirao Raula Garciju, ali je sudija samo odmahnuo rukama. Mnogi su vjerovali da će reagovati iz VAR sobe i dati do znanja da je bilo penal, ali se to nije desilo.

Zbog toga su iz tabora Barcelone ponovo osuli žestoku paljbu zbog sudijske greške, te su poručili da VAR radi samo za Real Madrid.

Nakon svega na Twitteru se oglasio i bivši igrač katalonskog kluba Dani Alves koji jednostavno nije mogao bez provokacija za Real Madrid. On je otkrio da su ih u Barceloni odavno naučili da protiv Reala ne mogu biti ravnopravni, već da moraju biti znatno bolji ako žele da pobijede.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Jednog dana su nas naučili da moramo napraviti mnogo više nego što treba kako bismo pobijedili, tako je na kraju i bilo", poručio je iskusni Brazilac.

[twitter]https://twitter.com/DaniAlvesD2/status/1279936182370144256[/twitter]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuanzebe
Kralj i najbolji desni bek zadnjih 20 godina
6 11
YouTalkinToMe
Eto sad je causevic kriv sto je real kupio sebi sudije i sto je perez u var sobi.
4 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi