Trener Real Madrida ima jasan stav

Zinedine Zidane 'prelomio' o Luki Joviću

Midhat Šljivak

Trener madridskog Reala Zinedine Zidane konačno je stao na kraj svim medijskim nagađanjima o sudbini srbijanskog fudbalera Luke Jovića.

Mladi fudbaler se nije proslavio ove sezone u dresu Kraljeva. Malo je igrao, nije bio u formi, a zatim su došli problemi van terena koji su uzrokovali dosta kritika na račun 22-godišnjaka iz Bijeljine.

Sada je Jović ponovo van ekipe i to nakon što mu je prijatelj bio pozitivan na koronavirus i on neće igrati sutra protiv Alavesa.

"Ne želimo suviše rizikovati i Jović nije s nama danas. Nadam se da će se vratiti brzo", rekao je Zidane, a na pitanje o medijskim natpisima da Jović odlazi je rekao:

"Jović je veoma dobar i računamo na njega i naredne sezone", istakao je Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jović se povezivao s brojnim klubovima tokom ljeta. Ipak, ostaje nam da vidimo hoće li se obistiniti Zidaneove riječi ili će se u narednom periodu nešto promijeniti.

Kladite se u Mozzartu na meč Real Madrid - Alaves. Opkladu ostavite OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.