Luka Jović ponižen na današnjoj naslovnici Marce

Teški dani za Srbijanca

Luka Jović ponižen na današnjoj naslovnici Marce

Srbijanski napadač Luka Jović našao se u velikim problemima od trenutka kada je potpisao za Real Madrid. 

Jović je prošlog ljeta došao u redove kraljevskog kluba kao jedan od najboljih mladih napadača u Evropi. Madriđani su ga Frankfurtu platili čak 60 miliona eura, a on je u čitavoj sezoni postigao samo dva gola.

Problemi su se nastavili proljetos kada je doživio povredu zbog koje nije mogao trenirati oko tri mjeseca. Taman što se vratio na teren u nedjelju, doživio je novu nesreću. Obzirom da se družio sa prijateljem koji je, kasnije će se ispostaviti, bio pozitivan na koronavirus, Jović mora u izolaciju.

Iako je bio negativan na testu, Jović ne smije trenirati s ekipom dok ne dobije još jedan negativan test.

Ta vijest je navodno prelila čašu kod čelnih ljudi Reala, a ponovo su ga 'na zub' uzeli i mediji. Najoštrija je bila Marca koja mu je posvetila naslovnu stranicu, ne baš lijepim povodom.

"Jović na rasprodaji", navodi se uz njegovu fotografiju preko čitave stranice jednog od najčitanijih španjolskih časopisa.

Ovaj list ističe da je krajnje vrijeme da napadač, koji postiže gol svakih 770 minuta, napusti Real Madrid.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, ranije se špekulisalo da su za njegove usluge zainteresovani neki timovi iz Engleske i Italije, a u prvom planu bili su Napoli, Milan i Arsenal. Vidjet ćemo da li će na baš jednoj od tih destinacija na kraju i završiti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maximilian
Šta očekivati od Srba ako vi Bosanca nazovete "Srbijancem"?
1 0
Ade1987
Nek ide u Arsenal njima treba golgeter koji daje svake 770 minute go!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi