Sergio Ramos pokazao kakvu vježbu radi u teretani da ima tako snažan udarac glavom

Uvijek daje maksimum od sebe

Sergio Ramos pokazao kakvu vježbu radi u teretani da ima tako snažan udarac glavom

E. Čaušević

Sergio Ramos je sigurno jedan od najboljih odbrambenih igrača na svijetu.

Ramos već 15 godina igra za Real Madrid i iako ima već 34 godina zaista je još uvijek u fantastičnoj formi. Kapiten Kraljeva igra sezonu iz snova jer je na 41 utakmici ove sezone u svim takmičenjima zabio čak 12 golova iako je riječ o štoperu.

On je danas bio ponovo u centru pažnje na treningu svog tima kada je zabio sjajan gol glavom. Ramos je zakucao loptu u mrežu, te je putem Instagrama poručio da će pokazati navijačima zbog čega ima tako jak udarac glavom.

Ubrzo nakon toga Ramos je objavio još jedan video i pokazao je svima kakvu vježbu radi u teretani koja mu očito pomaže da je toliko dominantan kada je u pitanju skok igra i golovi glavom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Koji kreten
2 6
BergkampKid
Ronaldo ga zarazio random etikom
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi