Nakon greške protiv Tottenhama

Navijači ogorčeni na Seada Kolašinca i žele da ode iz Arsenala

Midhat Šljivak

Sead Kolašinac napravio je veliku grešku u današnjoj utakmici Arsenala protiv velikog rivala Tottenhama u porazu od 2:1.

Njegov poklon je iskoristio Heung Min Son i zabio je gol za izjednačenje rezultata na 1:1, a o svemu je menadžer Mikel Arteta rekao:

"Poklonjeni gol u ovako velikoj i važnoj utakmici nas je uzdrmao. U drugom poluvremenu smo popravili neke stvari, ali smo opet primili gol. Nekada je momentum igrača izuzetno dobar kada ne primite gol u tri ili četiri utakmice", rekao je Arteta i dodao je:

"Mentalno je ovo jako teško podnijeti jer utiče na raspoloženje svih.Žao mi je navijača jer znam koliko im znači ova utakmica. Ako smanjimo broj grešaka i budemo igrali kao danas, mnoge utakmice ćemo dobiti".

Međutim, s druge strane navijači Topnika su bijesni na Kolašinca. Društvene mreže su ispunjene komentarima i svi krive bh. fudbalera, te Davida Luiza za poraz.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Veliki broj komentara govori kako Kolašinca i Luiza navijači ne žele više vidjeti u klubu. Ogorčenost je zaista velika i teško će mu ovo oprostiti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.