Lodijeva pravovremena reakcija

Pazi kuda hodaš: Igrač Betisa je krenuo da stane na grb Atletica, mogao je zažaliti

Admin Čaušević

Svaki klub ima neku tradiciju koju moraju poštovati kako domaći tako i gostujući fudbaler, u protivnom mogli bit pokazati manjak poštovanja i loše se provesti. 

Na stadionu Wanda Metropolitano stajanje na grb Atletico Madrida je zabranjeno i to bukvalno. To je očigledno jedna od prvih stvari koja se da igračima Jorgandžija prilikom dolaska u klub.

Nakon utakmice između Atletico Madrida i Betisa gostujući fudbaler Emerson krenuo je da stane na grb, ali na njegovu sreću s leđa ga je na vrijeme zgrabio njegov sunardnjak Renan Lodi.

Prilikom ulaska u svlačionicu i kapiten Koke je tokom razgovora sa Joelom također na vrijeme zastao kada je vidio da bi mogao stati na grb.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da se radi o nekoj vrsti strahopoštovanja pokazuje i scena iz prvog kola nove sezone kada je prošloljetno pojačanje Kieran Trippier zaboravio "upozorenje", ali ga je Alvaro Morata na vrijeme zaustavio.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.