Simeoneov sin poručuje: Želim transfer u Atletico više nego bilo šta drugo

Trenutno igrač Cagliarija

Simeoneov sin poručuje: Želim transfer u Atletico više nego bilo šta drugo

Giovanni Simeone, sin Diega Simeonea, ima veliku želju da ostvari transfer u Atletico Madrid. 

Podsjetimo, Giovanni trenutno igra za Cagliari u kojem se nalazi na posudbi iz Fiorentine. Ove sezone je postigao 10 golova uz četiri asistencije.

Ranije se već povezivao s odlaskom u redove Atletica jer je njegov otac trener tog tima, a ESPN je opet potencirao tu priču. Mladi Giovanni kaže kako bi volio postati član Jorgandžija čak i da njegov otac nije na klupi kluba.

"Volio bih, više nego bilo šta drugo", kazao je Giovanni kada ga je novinar upitao da li ima želju igrati za Madriđane.

"To je zato što sam još kao dijete želio igrati za njih. Moj otac ih trenira, ali čak i da on nije tamo svejedno bih volio ostvariti taj transfer jer sam to želio još kao dijete", dodaje on.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Još uvijek se nadam da će mi on (Diego Simeone op. a.) jednog dana biti trener čak i ako je teško potpisati za tim koji trenira vaš otac".

Dodao je kako se od napšadača najviše ugledao na Gonzala Higuaina i da ga stalno prati na terenu kada igra Juventus.

Top Komentari

soccero
Na Balkanu bi vec bio kapiten u tatinom klubu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi