Foto - EPA

Protiv Villarreala za titulu

Prva meč lopta Reala

Midhat Šljivak

Real Madrid imat će večeras priliku da osvoji titulu prvaka Španije.

Sjajnom igrom u nastavku sezone tim Zinedinea Zidanea je preskočio najvećeg rivala Barcelonu i sada u posljednje dvije utakmice sezone imaju apsolutno sve u svojim rukama.

Prva meč lopta Kraljevima je Villarreall. Neće to biti nimalo lagan zalogaj za Real, jer je Žuta podmornica također odlična u drugom dijelu sezone.

Realu je za titulu prvaka potrebna pobjeda nad Villarrealom ili kiks Barcelone u duelu protiv Osasune. Teško je vjerovati da će tim iz Madrida propustiti ovu veliku prednost, no treba očekivati uzbudljiv dan u La Ligi

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ako je suditi prema kvotama, Real je apsolutni favorit. U kladionici Mozzart kvota na pobjedu domaćeg tima je 1.40, a ako vjerujete da će se desiti čudo, onda to možete itekako dobro naplatiti.

Mozzart vam nudi brojne mogućnosti klađenja na ovaj meč, a svoju opkladu možete ostaviti OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.