Foto - EPA

Lacazette bi mogao u Torino

Juventusov ljetni šoping kreće u Londonu

Midhat Šljivak

Torinski Juventus najavio je potpuni remont ekipe tokom ljeta.

Maurizio Sarri nije zadovoljan sastavom kojim raspolaže, a nakon odlaska Miralema Pjanića još nekoliko fudbalera bi se trebalo naći na izlaznim vratima kluba.

Naravno, bit će i dolazaka među Bianconere, a ako je vjerovati francuskim medijima, među prvima bi u Torino mogao stići francuski napadač Alexandre Lacazette.

Francuski novinar Alexis Bernard tvrdi da je Juventus već krenuo u akciju dovođenje 29-godišnjeg napadača Arsenala i da bi posao veoma brzo mogao biti gotovo.

Lacazette je već tri godine član Topnika. Međutim, nije u Londonu pokazao sve što može, posebno iz razloga jer ni klub nije blistao i često se pričalo o njegovom odlasku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sada je to veoma blizu. Juventus je ozbiljno zainteresovan i Lacazette bi mogao obući dres Stare dame.

Francuz je za Arsenal odigrao 123 utakmice i postigao je 48 golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.