Pochettino uskoro dolazi u Italiju i preuzima jednog od dva giganta?

Juventus ili Inter?

Pochettino uskoro dolazi u Italiju i preuzima jednog od dva giganta?

Argentinski trener Mauricio Pochettino mogao bi se ovog ljeta vratiti na posao. 

Podsjetimo, on je bez angažmana još od kraja prošle godine kada ga je na mjestu trenera Tottenhama zamijenio Jose Mourinho.

Pochettino je poslije toga bio predmet brojnih špekulacija, a posljednju donosi The Telegraph. Ovaj britanski list navodi da bi on pred početak nove sezone mogao sjesti na klupu Juventusa ili Intera.

Podsjetimo, Maurizio Sarri je pred otkazom jer Juve igra očajan nogomet u posljednje vrijeme. S druge strane, u Interu nisu zadovoljni s Conteom obzirom da je javno kritikovao lošu transfer politiku kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim s ovim ekipama Pochettino se još ranije povezivao s Real Madridom i PSG-om ali trenutno je malo vjerovatno da će preuzeti jedan od ta dva kluba.

Moglo bi se desiti da opet bude povezivan s klupob Barcelone gdje će vrlo vjerovatno biti prazno mjesto pred završnicu Lige šampiona obzirom da se Quiqueu Setienu ozbiljno drma stolica poslije niza loših rezultata.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Barselonu nece nikad, ne serite, pa Espanjol je trenirao i igrao je tamo..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti