Foto - EPA

Agent razgovara o transferu

Pregovori počeli, Coutinho se vraća u Premier ligu?

Midhat Šljivak

Philippe Coutinho bi se mogao vratiti u Premier ligu.

Za brazilskog fudbalera u Barceloni odavno nema mjesta. Najavljeno je kako će on biti jedan od onih koji će napustiti klub, a karijeru bi Coutinho mogao nastaviti u Arsenalu.

Katalonski Sport tvrdi da je agent Kia Joorbachian počeo pregovore s londonskim timom. Za sada je to početna faza pregovora, ali neće biti nikakvo iznenađenje ako 28-godišnji Brazilac ponovo zaigra u Premiershipu, gdje je imao nekoliko odličnih sezona u Liverpoolu.

Pored Coutinha isti agent pregovara s Arsenalom i o dovođenju napadača Real Sociedada Williana Josea na Emirates i bit će zanimljivo vidjeti hoće li ovaj duo pojačati Topnike.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Coutinho je prethodnu sezonu proveo na posudbi u Bayernu. Njemački klub nije želio da otkupi ugovor, a vidjet ćemo hoće li Topnici odlučiti na taj potez ili će Coutinho doći na posudbu.

Barcelona za jednogodišnji posudbu traži 12 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.