Juventusov ljetni šoping kreće u Londonu
Foto - EPA

Lacazette bi mogao u Torino

Juventusov ljetni šoping kreće u Londonu

M. Šljivak

Torinski Juventus najavio je potpuni remont ekipe tokom ljeta.

Maurizio Sarri nije zadovoljan sastavom kojim raspolaže, a nakon odlaska Miralema Pjanića još nekoliko fudbalera bi se trebalo naći na izlaznim vratima kluba.

Naravno, bit će i dolazaka među Bianconere, a ako je vjerovati francuskim medijima, među prvima bi u Torino mogao stići francuski napadač Alexandre Lacazette.

Francuski novinar Alexis Bernard tvrdi da je Juventus već krenuo u akciju dovođenje 29-godišnjeg napadača Arsenala i da bi posao veoma brzo mogao biti gotovo.

Lacazette je već tri godine član Topnika. Međutim, nije u Londonu pokazao sve što može, posebno iz razloga jer ni klub nije blistao i često se pričalo o njegovom odlasku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sada je to veoma blizu. Juventus je ozbiljno zainteresovan i Lacazette bi mogao obući dres Stare dame.

Francuz je za Arsenal odigrao 123 utakmice i postigao je 48 golova.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Ja neznam majke mi ali po vašem pola evrope će u Juventus. Da mi je znati kud će oni sa tolikim igračima.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije