Foto - EPA

Srdačan razgovor nakon meča

Širok osmijeh na licu: Lukaku 'završavao' Džeku

Midhat Šljivak

Edin Džeko je odigrao jako dobar meč u remiju Rome i Intera (2:2).

Bh. napadač nije zabio gol, ali je kod oba gola Vučice asistirao, te je potvrdio da je i dalje zaista fenomenalan.

Nije nikakvo čudo što ga sa 34 godine traže mnogi timovi. Među njima je upravo i sinoćnji protivnik Inter, a Džeko je velika želja Antonija Contea.

Trener Nerazzurra vidi Edina kao idealnog za svoj tim. Ponovo se uvjerio u njegove kvalitete, a nakon utakmice srdačan pozdrav je bh. napadač imao s Romeluom Lukakuom.

Belgijanac je sa nasmijanim Džekom razgovarao po završetku meča, bilo je tu i skrivanja usana kako se ne bi saznalo o čemu su pričali, a na društvenim mrežama u poluozbiljnom tonu navijači pišu da je Lukaku 'završavao' transfer Džeke.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ko zna, možda u narednoj sezoni Lukaku i Džeko budu zajedno predvodili napad tima iz Milana, a treba svakako istaći da je srdačan pozdrav kapiten Rome imao i sa trenerom gostiju Conteom

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.