Remi Rome i Intera na Olimpicu, Džeko upisao dvije asistencije

Seria A, 34. kolo

Remi Rome i Intera na Olimpicu, Džeko upisao dvije asistencije

Roma i Inter su večeras na Olimpicu podijelili bodove jer su u 34. kolu Serije A odigrali 2:2. 

Gosti nakon samo 15 minuta dolaze do vodstva i to golom De Vrija. U samom finišu prvog poluvremena Roma dolazi do poravnanja golom Spinazzole. Za gol je asistirao Džeko.

U drugom poluvremenu Vučica stiže do preokreta. U 57. minuti Džeko se lijepo izborio s odbranom gostiju, došao u poziciju da šutira, ali u tom trenutku na loptu je naletio Mkhitaryan i pogodio za 2.1. Džeko se nije ljutio te je prišao Armencu da ga zagrli.

U samom finišu meča Nerrazzurri ipak uspijevaju doći do boda. Spinazzola je bio neoprezan i napravio penal a siguran s bijele tačke bio je Lukaku za konačnih 2:2.

Roma je poslije ovog meča ostala na 5. mjestu sa 58 bodova dok je Inter drugi sa pet bodova manje od Juventusa koji ima i meč manje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Seria A, 34. kolo:

Roma - Inter 2:2

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
SA ove sve asistencije dzeko je na double-double učinku. Mislim da to u dosadašnjoj karijeri nije uspio
11 2
mer12
ej moja Roma odmah Spina vani kakav idiot ,poklon penal u zadnjim minutama protiv ovih teladi iz Intera suta na gol 45 minuta nisu imali cccc
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi